Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 2. 7. 2020 (ukradel za tisočaka in pol parfumov,…)

02. 07. 2020 16:27

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli  265 klicev občanov, 67 klicev je bilo interventnih.

Kriminaliteta

V dopoldanskem času so bili s strani občana obveščeni, da je na Prijateljevi ulici v Celju zalotil moškega, ki je poskušal vlomiti v njegovo stanovanje v času njegove odsotnosti. Policisti so na kraju 38-letnemu moškemu odvzeli prostost in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo za poskus vloma.

Policist PP Slovenske Konjice so obravnavali tatvino različnih parfumov v skupni vrednosti 1.500 evrov. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je tatvine osumljen 31-letni moški zoper katerega bodo podali kazensko ovadbo.

V Velenju na Stantetovi ulici so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke Kilimanjaro. Storilec je kolo odtujil iz garaže in lastnika oškodoval za okoli 800 evrov.

Policisti so obravnavali tudi dve kaznivi dejanji Nasilje v družini in izrekli dva ukrepa prepovedi približevanja.

Ilegalni prehodi državne meje

Danes zjutraj so policisti PP Rogaška Slatina v kraju Dobec pri Rogatcu prijeli državljana Tunizije, za katerega so ugotovili, da je ilegalno prestopil državno mejo. Tujec bo izročen v postopek hrvaškim varnostnim organom.

Prometna varnost

Policisti so obravnavali pet prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami in deset v katerih je nastala materialna škoda.

Javni red in mir  

S področja javnega reda in miru so policisti obravnavali eno kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in tri kršitve v zasebnem prostoru.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,218 seconds.