Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 2. 9. 2021 (skozi garažno okno po zlatnino, iz garderobe ZD Celje odtujil denarnico,…)

02. 09. 2021 12:35

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 287 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in 10 z materialno škodo.

Ob 19.20 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v Dravogradu, kjer se je huje telesno poškodoval 39-letni kolesar, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v robnik in padel. Preizkus z alkotestom mu je pokazal, da je imel 0,69 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat na javnem kraju.

V Podgori na območju Radelj ob Dravi je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil orodje.

V Celju je neznani storilec v Zdravstvenem domu iz garderobe odtujil denarnico z dokumenti.

V Velenju je neznani storilec skozi garažno okno vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil zlatnino.

Na Trubarjevi ulici v Celju je neznani storilec poškodoval garažna vrata.

Policisti so v Radljah o Dravi obravnavali požar na kmetijskem traktorju, kjer je prišlo do požara zaradi tehnične napake. Tuja krivda je izključena, pri požaru ni bil nihče telesno poškodovan.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,923 seconds.