Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 20. 2. 2020 (zaseg orožja, po zdrsu z lestve hujše poškodbe, oviranje dela policistov)

20. 02. 2020 09:01

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 13 različnih kaznivih dejanj, 7 kršitev javnega reda in miru ter 11 prometnih nesreč z materialno škodo.

Tatvina – Pameče

Neznani storilec je v času od 14. februarja iz kolesarnice stanovanjskega bloka v Pamečah odtujil skiro.

Tatvina goriva – Tepanje

Na počivališču Tepanje je neznani storilec iz dveh parkiranih tovornih vozil odtujil okoli 500 litrov goriva.

Vlom v vikend – Velenje

V Velenju ob jezeru je neznani storilec vlomil v vikend od koder pa ni odtujil ničesar.

Zaseg orožja in nabojev – Slovenske Konjice

Policisti PP Slovenske Konjice so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo na območju Slovenskih Konjic. 59-letnemu občanu so zasegli plinsko pištolo in več različnih nabojev za katere ni imel dovoljenja. Zoper kršitelja bodo uvedli postopek o prekršku po Zakonu o orožju.

Prometna varnost

Zaseg vozil

Policisti so na območju PU Celje zasegli štiri vozila, ki so jih vozniki vozili brez vozniškega dovoljenja, en voznik pa je vozil tudi pod vplivom alkohola.

59-letnega voznika iz območja Celja, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, so policisti pridržali, saj je oviral postopek zasega vozila in ni upošteval zakonitih ukazov policistov.

Nesreča pri delu – Slovenske Konjice

Konjiški policisti so obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je pri podiranju drevesa huje telesno poškodoval 78-letni občan, ki je zdrsnil z lestve.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,158 seconds.