Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 20. 5. 2021 (pijana voznica v Celju povzročila nesrečo, iz trgovine v Celju ukradla tri zvočnike,…)

20. 05. 2021 09:42

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 197 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih.

15  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali eno  prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami in 13 prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma so zasegli vozili.

Na  območju Celja so včeraj obravnavali prometno nesrečo, ki  jo je zaradi izsiljevanja  prednosti  povzročila  voznica osebnega vozila, ki je imela v krvi 2,7  promilov alkohola.  V trčenju se na srečo ni nihče poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Včeraj  ponoči  je  neznani  storilec  v  Slovenj   Gradcu razbil izložbeno steklo,  vstopil  v  trgovino  in ukradel več kosov različnega električnega orodja, vrednega dobrih 8.000 €.

Na  območju  Laškega so obravnavali  dva  vloma. V Malih Grahovšah je neznanec  vlomil  v  novogradnjo stanovanjske hiše in v sosednjo počitniško hišo.   Ukradel  ni  ničesar. Lastnikoma je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Iz trgovine v Celju sta neznana storilca ukradla tri zvočnike vredne dobrih 500 €.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,244 seconds.