Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 21. 1. 2021 (izgubila oblast nad vozilom in pristala v potoku, zagorela kuhinja,…)

21. 01. 2021 10:14

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 242 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Cestni promet

Včeraj so na našem območju obravnavali dvanajst prometnih nesreč. V eni se je  hudo  poškodovala  voznica  osebnega  vozila,  ostale  so  se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometno  nesrečo  s  hudimi  poškodbami  so  včeraj  nekaj  pred  18. uro obravnavali  v  Polžanski Gorci. Povzročila jo je 28-letna voznica osebnega vozila,  ki  je  vozila  v  smeri  Sladke Gore in je v desnem ovinku zaradi vožnje  z  neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad vozilom, zapeljala z vozišča in trčila v ograjo mostu od koder je vozilo odbilo v potok. Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

V  Andražu nad Polzelo so včeraj popoldne obravnavali požar. Zagorelo je v kuhinji  stanovanjske  hiše.  Do požara je prišlo zaradi pregretja kovinske stranice peči na drva, zaradi česar se je vnel lesen element ob peči. Požar se  je nato razširil še na ostale kuhinjske elemente. Škodo ocenjujejo na okoli 2.000

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,096 seconds.