Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 22. 4. 2021 (ukradel 12 motornih žag, pijani kolesar zaradi neprilagojene vožnje padel v krožišču,…)

22. 04. 2021 11:23

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 301 klic občanov. 77 je bilo interventnih, eden nujen.

20  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

V  Grobelnem  so  včeraj  zjutraj  obravnavali  prometno nesrečo z lažjimi poškodbami.  V  trčenju  sta  bila  udeležena dva voznika osebnih vozil. Do nesreče  je  prišlo,  ker je voznik nenadno zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Povzročitelj se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Okoli  15.  ure  so  prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali na Ravnah  na  Koroškem.  Povzročila  jo  je  voznica  osebnega  vozila, ki je izsilila prednost kolesarju. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval.

Okoli  17.  ure  so  prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali na Muti,  kjer  je voznica osebnega vozila zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo  trčila  v  vozilo  pred  seboj, to vozilo, pa je nato odbilo še v tretje vozilo. V prometni nesreči sta se lažje poškodovali dve osebi.

Okoli  23.ih  so  prometno  nesrečo  z lažjimi poškodbami obravnavali še v krožišču  na  Gomilskem, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in vožnje  pod vplivom alkohola, padel kolesar. Kolesar je imel nekaj manj kot promilo alkohola v krvi.

Kriminaliteta

V  Dobji  vasi je neznani storilec vlomil v trgovske prostore in ukradel 12 motornih žag.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,714 seconds.