Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 22. 7. 2021 (iztirjenje tovornih vagonov, odtujil prehrambene izdelke in gradbeni material,…)

22. 07. 2021 12:32

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 258 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih.

11 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 25 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, eno z lažjimi in eno v kateri je nastala materialna škoda.

Nekaj pred 18. uro so policisti na Celjski cesti v Velenju obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami v kateri se je huje telesno poškodoval 19 letni voznik motornega kolesa. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznika motornega kolesa, ki je trčil v osebno vozilo v času, ko je voznik zavijal desno.

V Slovenj Gradcu se je lažje poškodovala voznica kolesa, ki je padla na kolesarski stezi.

Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemnajstkrat.

Kriminaliteta

V gospodarski družbi v Celju so policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije obravnavali iztirjenje tovornih vagonov, ki se je zgodilo 20. 7. 2021. V zvezi navedenega dogodka je bil opravljen ogled kraja, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o sumu storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti. Pri dogodku je nastala manjša materialna škoda. Po koncu preiskave bodo o tem obvestili državno tožilstvo.

Na Ulici frankolovskih žrtev v Celju je neznanec odtujil torbico v času, ko je lastnik pospravljal kolo v kolesarnico.

V Dobravi – Radeče, je neznanec izpred stanovanjske hiše odtujil prehrambene izdelke in nekaj gradbenega materiala.

V Zagradu – Celje, je moški odtujil oškodovanki denarnico iz torbice, katero je imela v odklenjenem osebnem vozilu.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 0,819 seconds.