Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek 23. 6. 2022 (znane podrobnosti prometne nesreče s smrtnim izidom, kraja e-skirojev, vlom v gostinski objekt,…)

23. 06. 2022 10:28

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 229 klicev občanov. 70 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so v Celju obravnavali vlom v gostinski objekt, ki ne obratuje. Storilec je ukradel več kovinskih obrob in več odtočnih cevi.

Kot smo že poročali, je včerajšnji dan zaznamovala tragična prometna nesreča, že osma letos na območju Policijske uprave Celje. Zgodila se je okoli 19. ure, v Škofji vasi. Povzročil jo je 58-letni voznik osebnega vozila, ki se je vključeval v promet z dovozne na prednostno cesto in je izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal iz smeri Celja. Motorist je poskušal trčenje preprečiti z zaviranjem, vendar mu ni uspelo in je trčil v sprednji levi del osebnega vozila. V trčenju se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Milčinskega ulici je neznani storilec ukradel tri kolesa.

V Velenju so obravnavali tatvino treh e-skirojev. Storilec jih je ukradel iz kolesarnice ob podjetju.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 8,567 seconds.