Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 23. 7. 2020 (najdeno kolo, vlom v klet, tatvina kolesa,…)

23. 07. 2020 15:19

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 243 klicev občanov. 79  klicev je bilo interventnih, eden nujen.

S  področja  kriminalitete policisti poročajo  o  trinajstih  kaznivih  dejanjih.  S področja  cestnega  prometa  o  petih prometnih nesrečah, v eni se je lažje poškodoval  voznik osebnega vozila, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih. Javni red je bil kršen trinajstkrat.

V  Celju in v Čečovju  so pridržali  kršiteljici, ki sta pod vplivom alkohola kršili javni red in mir v stanovanjih.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami  so  obravnavali  v  Andražu nad Polzelo. Povzročil jo je močno pijan voznik osebnega vozila, ki je zapeljal z  vozišča  na travnik. Ko je izstopil iz vozila je padel in se poškodoval. Alkotest  je  pokazal,  da  je imel voznik 1,41 miligramov alkohola v litru izdihanega  zraka. Vozilo, ki ga je vozil je bilo neregistrirano, voznik pa je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli.

V  Celju, na ulici Pod Kostanji, so obravnavali tatvino kolesa znamke Trek X  Caliber, rumene  barve.  Kolo  je  bilo parkirano na hodniku  v četrtem nadstropju, pred stanovanjem. Po oceni lastnika je kolo vredno dobrih 1.000 €.

Na  Stanetovi ulici  v Celju je bilo vlomljeno v klet. Storilec je ukradel smuči, lestev in eno pnevmatiko.

Občan  nas je obvestil, da je na Muti našel kolo znamke Douglas Mars, modre barve.  Kolo,  katerega  fotografijo si oglejte spodaj,  je v hrambi na Policijski postaji Radlje ob Dravi, kamor ga lahko pride lastnik iskat.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,833 seconds.