Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 24. 1. 2019 (vlomi, tatvine, vožnja pod vplivom alkohola…)

24. 01. 2019 12:34

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 55 interventnih dogodkov.

Obveščeni so bili o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in petnajstih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat. Štirikrat v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

S področja kriminalitete poročamo o vlomu, dveh poskusih vloma in tatvini.

Izpostavljeni dogodki, ki so jih včeraj obravnavali policisti PU Celje:

Vlom v stanovanjsko hišo – Ojstriška vas

V Ojstriški vasi, na območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali vlom v  stanovanjsko  hišo.  Storilca sta v hišo vlomila skozi pritlično okno in zbežala,  ko  sta  opazila,  da  je  nekdo  od stanovalcev doma.  Škodo sta lastnikom povzročila s poškodovanjem okna.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Medlog

V Medlogu, na območju Policijske postaje Celje, so obravnavali poskus vloma  v stanovanjsko hišo. Ko se je lastnik nekaj pred 19. vrnil domov, je zalotil tri mlajše moške, ki so poskušali skozi okno vlomiti v hišo. Ko jih je presenetil lastnik so zbežali v smeri Babnega.

Poskus vloma v osebno vozilo – Žalec

V  Žalcu  je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. V vozilo mu ni uspelo priti, je pa  lastniku povzročil škodo s poškodovanjem sprednjih levih vrat.

Tatvina – Šentjur

V Šentjurju  so obravnavali tatvino. Iz garderobe telovadnice  je neznani storilec v večernih urah ukradel gotovino iz denarnice in telefon.

V  Rogaški  Slatini  so obravnavali tatvino registrske tablice, na Ponikvi pa so dvema fantoma zasegli manjšo količino konoplje.

Alkohol je še zmeraj prepogost spremljevalec v cestnem prometu.

Včeraj, nekaj čez sedmo uro zjutraj, so v Zrečah zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Na območju Dravograda so včeraj ustavili voznico, ki je vozila krepko pod vplivom alkohola.  Napihala  je  dobri  dve  promili. Dobro promilo in pol alkohola v krvi pa je imel voznik, ki so ga sinoči ustavili v Levcu.

V prometu bodite strpni in previdni, upoštevajte cestnoprometne predpise in razmere na voziščih, z vozil pa temeljito očistite sneg in led.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 2,512 seconds.