Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 24. 10. 2019 (vlomi in zasega vozil)

24. 10. 2019 08:30

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 14 prometnih  nesreč. Dve prometni nesreči sta se končali z lažjimi telesnimi poškodbami, 12 pa z materialno škodo.  

Prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami Celje in Slovenske Konjice

V Celju je zaradi neprilagojene hitrosti 31-letne voznice osebnega vozila, prišlo do trčenja z drugim vozilom. Pri tem sta se povzročiteljica in sopotnica v drugem vozilo lažje telesno poškodovali.

V Slovenskih Konjicah je zaradi prekratke varnostne razdalje 26-letnega voznika  osebnega vozila, prišlo do trčenja štirih vozil. Pri tem se je 26 letni voznik lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 2 tatvini, pet vlomov in ponarejanje denarja. Policisti so 4-krat intervenirali na javnem kraju in 1-krat v zasebnem prostoru.

Vlom – Celje

Na območju Celja je neznani storilec v zadnjem tednu vlomil v vrtno uto od koder je odtujil kosilnico na nitko, žensko kolo, visokotlačni čistilec in s tem oškodoval lastnika za okoli 500 evrov.

Vlom v hišo – Draža vas

Včeraj v večernem času je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Draže vasi, občina Slovenske Konjice iz katere je neznani storilec odtujil zlatnino v vrednosti okoli 4.000 evrov in okoli 1.000 evrov gotovine.

Vlom v hišo – Počakovo, Radeče

Včeraj v popoldanskem času je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Počakovega, občina Radeče, kjer neznani storilec povzročil materialno škodo za okoli 1000 evrov.

Prav tako je bilo vlomljeno v brunarico na območju Radeč, od koder je neznani storilec odtujil alkoholne pijače in lastnika oškodoval za okoli 200 evrov.

Vlom v hišo – Podvin

Policisti PP Žalec so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v kraju Podvin, občina Žalec, kjer je neznani storilec povzročil materialno škodo za okoli 1.000 evrov.

Vlom – Dobja vas, Ravne na Koroškem

Preko noči je neznani storilec vlomil v skladišče v Dobji vasi, občina Ravne na Koroškem, kjer je odtujil več koles različnih znamk in pri tem lastnika oškodoval za okoli 50.000 evrov.

Zasega vozil – Nazarje in Laško

Policisti so na območju Mozirja in Laškega voznikoma, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.
Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,549 seconds.