Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 25. 10. 2018 (poziv vozniku, zaseg vozila)

25. 10. 2018 10:33

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je včeraj poklicalo 258 občanov. V 80 primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja cestnega prometa poročamo o včerajšnjih 26 prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodoval motorist, v treh smo beležili lažje poškodbe udeleženih, dvaindvajset prometnih nesreč se je končalo z materialno škodo na vozili in objektih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali devetkrat, šestkrat v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Kaplja vas

Iz Splošne bolnišnice v Celju so nas včeraj obvestili, da je pomoč pri njih iskal 38-letni moški, ki se je poškodoval v prometni nesreči. Prometna nesreča se je zgodila v Kaplji vasi. 38-letni motorist, ki je bil v nesreči udeležen sam, je najverjetneje zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel in se huje poškodoval.

Zaseg vozila – Velenje in Laško

V Velenju smo včeraj zasegli osebno vozilo 66-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

V poznih večernih urah smo v Laškem, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, zasegli vozilo 28-letnemu vozniku.

Poziv vozniku – Brezje pri Ločah

V torek, 23. oktobra 2018, ob 18 uri, se v Brezju pri Ločah, zgodila prometna nesreča. Pri srečevanju dveh osebnih vozil, v bližini stanovanjske hiše Brezje pri Ločah 2, sta se voznika obeh vozil umikala v desno, pri tem je eden od voznikov izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča ter se lažje poškodoval. Drugi voznik, ki je vozil temnejše osebno vozilo, je na kraju ustavil in voznika vprašal, če potrebuje pomoč. Ko mu je slednji odgovoril, da pomoči ne potrebuje, je odpeljal naprej. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo drugega udeleženega voznika, da pokliče na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje (03) 572 78 00 ali na telefonsko številko 113.

S področja kriminalitete poročamo o vlomu.

Vlom v gostinski lokal – Javornik

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo včeraj obravnavali vlom v gostinki lokal. Storilec je ukradel igralno konzolo in menjalni denar.

Poleg omenjenega smo bili včeraj obveščeni, da je močan veter podrl dve drevesi, ki sta ovirali promet. Eno v Jakobu pri Šentjurju in drugo v Podvelki. Pri delu v gozdu na območju Dravograda se je lažje poškodoval 50-letni moški, v podjetju v Gortini smo obravnavali manjši požar, v Celju, na Milčinskega ulici, pa smo skupaj z gasilci in reševalci nekaj čez 23. uro zvečer pomagali ženski ki je padla v zaklenjenem stanovanju in se ni mogla pobrati.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 0,627 seconds.