Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 25. 11. 2021 (38-letnik napadel zaposlenega v nakupovalnem centru, 36-letnik razgrajal na bencinskem servisu, 38-letnik nadlegoval goste lokala,…)

25. 11. 2021 12:28

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 252 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 34 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi telesnimi poškodbami in desetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so trikrat ukrepali na javnih in trikrat v zasebnih prostorih. Tri kršitelje so policisti pridržali.

V Celju so včeraj nekaj po 18. uri, zaradi kršitve javnega reda in miru, obravnavali 38-letnega kršitelja, ki je v trgovskem centru napadel zaposlenega v gostinskem lokalu. Policisti so 38-letnika pridržali, prav tako zbirajo obvestila v zvezi kaznivega dejanja Grožnje in Lahke telesne poškodbe.

Nekaj pred 20. uro so policisti v Celju na Podjavorškovi ulici, zaradi kršitve javnega reda in miru obravnavali 38-letnega kršitelja, ki se je v gostinskem lokalu pod vplivoma alkohola drzno vedel do gostov in jim grozil. 38-letnika so policisti pridržali.

Tretjo kršitev javnega reda in miru so nekaj pred 22. uro obravnavali policisti iz PP Slovenske Konjice v Tepanju . 36-letni kršitelj je pod vplivom alkohola razgrajal na bencinskem servisu, policisti so ga pridržali. Zoper 36-letnega moškega policisti zbirajo obvestila v zvezi kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, saj je na Policijski postaji Slovenke Konjice poškodoval vrata.

S področja kriminalitete so nekaj pred 21. uro obravnavali poskus velike tatvine na Savinjski cesti v Žalcu, kjer sta neznani moški in neznana ženska iz ograjenega prostora gospodarske družbe poskušala odtujiti elektromotorje. Storilca je s kraja pregnal varnostnik. Policisti o kaznivem dejanju zbirajo obvestila.

Zjutraj nekaj pred 6. uro so bili obveščeni o vlomu v prostore gospodarske družbe na območju Arje vasi v Žalcu. Policisti v zvezi kaznivega dejanja zbirajo obvestila.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 0,904 seconds.