Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 26. 9. 2019 (podrobno o hujši nesreči motorista)

26. 09. 2019 10:05

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj prejeli 272 klicev občanov. V 67 primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja cestnega prometa izpostavljamo prometno nesrečo, v kateri se je včeraj huje poškodoval motorist.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Ljubno

Včeraj, okoli 11. ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na obvoznici v Ljubnem. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vozila in motorist. 32-letni motorist, ki je vozil proti Lučam, je v blagem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad motornim kolesom in zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. Vozili sta trčili, v trčenju se je 32-letni motorist, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, hudo poškodoval.

Poškodovanje vozila – Celje

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da je neznanec ponoči razbil steklo na vratih osebnega vozila parkiranega na Prijateljevi ulici v Celju. Iz vozila storilec ni ničesar ukradel.

Tatvini iz vozil – Velenje

V Velenju je v dopoldanskih urah neznani storilec iz odklenjenega kombiniranega vozila, parkiranega na Štrbenkovi ulici, ukradel dva baterijska stroja, iz bližnjega odklenjenega osebnega vozila pa dvojna sončna očala.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vrbje

V Vrbju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil med 7. in 12. uro, je najprej poskušal vlomiti skozi vhodna vrata, kar mu ni uspelo, nato mu je uspelo v hišo vlomil skozi pritlično okno. Ukradel je več kosov zlatnine in nekaj gotovine. Škodo je lastnikom povzročil še s poškodovanjem vhodnih vrat in okna.

Tatvina vozila – Velenje

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke Renault Clio, bele barve, letnik 2014, registrskih številk CE DC 969. Vozilo je bilo ukradeno s parkirišča Koželjskega ulice v Velenju.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,582 seconds.