Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 27. 2. 2020 (tatvina nafte, vlomi v avtomate, stanovanje, klet in bencinski servis)

27. 02. 2020 09:35

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 58 interventnih dogodkov.

Tatvina nafte – Tepanje

Zjutraj je slovaški voznik tovornega vozila obvestil, da so mu na avtocestnem počivališču Tepanje vlomili v rezervoar tovornega vozila in mu ukradli okoli 500 litrov goriva.

Vlomi v avtomate z napitki – Celje in Velenje

V Celju so obravnavali vlom v avtomat z brezalkoholnimi napitki. Storilec je razbil dvojno steklo avtomata in ukradel za okoli 100 € brezalkoholnih pijač. Z uničenjem avtomata je lastnikom povzročil za okoli 2.000 € škode.

Vlom in poskus vloma v avtomata z napitki in prigrizki smo včeraj obravnavali tudi v Velenju. Storilec je iz enega avtomata ukradel kaseto z denarjem. Na obeh je povzročil še za okoli 700 € škode.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka – Celje

Na Kajuhovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je v stanovanje vlomil v obdobju zadnjega meseca. Ukradel je več kosov nakita, torbico in nekaj drugih stvari.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Velenje

Na Goriški cesti v Velenju je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško gorsko kolo.

Vlom v bencinski servis – Dobrna

Danes v jutranjih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v bencinski servis na Dobrni. Podatkov o tem, kaj so storilci ukradli, še nimajo.

Zaseg vozila – Parižlje

V Parižljah so vozniku, ki je vozil vrez vozniškega dovoljenja, zasegli neregistrirano kolo z motorjem.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,802 seconds.