Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 27. 5. 2021 (huje poškodovan 19-letni voznik skuterja, neprilagojeno hiter mopedist padel v krožišču,…)

27. 05. 2021 12:49

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli  296 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

17  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S  področja  cestnega  prometa  poročamo  o  eni  prometni nesreči s hudimi poškodbami  udeleženih,  dveh  z  lažjimi  in enajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so včeraj okoli 12.30 ure obravnavali v  Šoštanju, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel 19-letni voznik skuterja.

Prometni  nesreči  z  lažjimi  poškodbami  so  obravnavali  na  Ravnah  na Koroškem, kjer je voznik kombiniranega vozila na parkirnem prostoru trčil v peško in v Rogaški Slatini, kjer je voznik motornega kolesa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, padel v krožišču.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali enajstkrat.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,770 seconds.