Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 27. 9. 2018 (drzne tatvine se nadaljujejo)

27. 09. 2018 10:15

V današnjem policijskem poročilu izpostavljamo dve drzni tatvini, dve tatvini in vlom v stanovanjsko hišo.

Drzni tatvini – Celje in Žalec

Prvo drzno tatvino smo včeraj, nekaj pred 13. uro, obravnavali v prodajalni v trgovskem centru v Celju. Moški, tujec, star okoli 50 let, močnejše postave, temnejše polti, s črnimi brki, oblečen v temna oblačila in kapo s šiltom, si je v prodajalni ogledoval vrednejše verižice in pri tem na zelo spreten način ukradel verižico, vredno dobrih 1.300 €. Po dogodku je zbežal iz prodajalne.

Drugo drzno tatvino smo v popoldanskih urah obravnavali v Žalcu, kjer je storilec, 34-letni Celjan, sicer stari znanec policije, v lekarni preskočil pult in ukradel več škatlic pomirjeval. Policisti so ga kmalu po dogodku izsledili na avtobusni postaji v Žalcu.

Tatvini – Šmartno ob Paki in Zalog pri Šempetru

V Šmartnem ob Paki smo obravnavali tatvino. Neznani storilec je s skednja ob stanovanjski hiši ukradel več metrov vetrnih letev in obrob za dimnik.

V Zalogu pri Šempetru je neznani storilec izpod nadstreška stanovanjske hiše ukradel kolo z motorjem znamke Tomos APN 6S, temno modre barve, registrskih številk CES B-55.

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V Zadobrovi na območju Policijske postaje Celje smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilca je pregnal alarm, zato ni uspel ničesar odnesti.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 2,764 seconds.