Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 28. 11. 2019 (motorist v pešca, zaseg vozila)

28. 11. 2019 10:35

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 79 interventnih dogodkov.

Prometna varnost

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Braslovče

Prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval pešec so policisti sinoči, okoli 19.30 ure, obravnavali v Braslovčah. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo jo je povzročil 17-letni voznik neregistriranega motornega kolesa, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Motorist je vozil iz smeri Pariželj proti Malim Braslovčam. V Braslovčah je na ravnem delu ceste trčil v 69-letnega pešca, ki je z njegove desne strani prečkal vozišče. Pešec se je v trčenju hudo poškodoval. Pešce znova opozarjajo, naj v temnem delu dneva uporabljajo odsevna telesa, da bodo v prometu vidni.

Zaseg vozila – Vrbno

V Vrbnem so policisti  zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Kriminaliteta

Vloma v stanovanjski hiši – Celje in Polzela

Na Okopih v Celju so policisti obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo iz katere je storilec ukradel pet radiatorjev.

Vlom v stanovanjsko hišo so obravnavali tudi na Polzeli. Storilec je v hišo vlomil v popoldanskih urah, ko so bili lastniki odsotni. Ukradel ni ničesar. Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vhodni in terasnih vrat.

Tatvina – Celje

Na Dečkovi cesti v Celju so policisti obravnavali tatvino. Storilec je iz kombiniranega vozila ukradel dve moški jakni in prenosni zvočnik. Kmalu po dejanju smo storilca, starega znanca policije, prijeli in ga bodo kazensko ovadili.

Javni red in mir

Vsiljivo beračenje – Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu so oglobili dva romunska državljana, ki sta na vsiljiv način beračila pred trgovinami.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 0,904 seconds.