Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 28. 12. 2017

28. 12. 2017 12:41

Zadnja letošnja sreda je na Celjskem in Koroškem minila brez posebnosti.

S  področja  cestnega  prometa  poročamo o 17 prometnih nesrečah. Vse,  razen ene v kateri se je ena oseba lažje poškodovala, so se končale z
materialno škodo na vozilih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo morali ukrepati 11-krat. Petkrat v javnih in šestkrat v zasebnih prostorih.

V Gornjem Doliču smo včeraj obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. V prvem  primeru  je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel nekaj kosov zlatnine in nekaj hrvaških kun.

V drugem primeru je vlomil  skozi  okno  kurilnice, prostore pregledal, odnesel pa ni ničesar.

Za konec poziv očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, 25. decembra, ob 11.20 uri, v centru Frankolovega. Po navedbi voznice osebnega vozila, udeležene v prometni nesreči, ki je vozila v smeri Stranic, ji je v desnem preglednem ovinku, nasproti pripeljal voznik neznanega osebnega vozila, bele barve, in zapeljal na njeno smerno vozišče. Ko se mu je umikala je z vozilom trčila v odbojno ograjo. Med vozili do trčenja  ni  prišlo. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo neznanega voznika, ki se mu je voznica umikala in voznika, ki je vozil za njo in je po trčenju ustavil ter ji, potem ko je videl, da je z njo vse v redu, svetoval naj postavi varnostni trikotnik in obvesti policijo, da pokličeta na Policijsko postajo Celje (03) 54 26 400 oziroma na telefonsko številko 113.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,765 seconds.