Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 29. 4. 2021 (kraja kavnega avtomata, zloraba bančne kartice,…)

29. 04. 2021 16:22

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli  252 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Cestni promet

Včeraj  so  obravnavali  dve  prometni  nesreči  z  lažjimi  poškodbami in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometni  nesreči  z  lažjimi poškodbami so obravnavali na območju Ravn na Koroškem  in  Stranicah,  občina  Zreže.  V  Ravnah na Koroškem se je lažje poškodoval  kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom  in  padel po vozišču. V Stranicah pa je prišlo do prometne nesreče zaradi  izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila, drugemu vozniku osebnega  avtomobila,  lažje  pa se je telesno poškodoval sopotnik v vozilu povzročiteljice.

V  Šentjurju so imeli policisti postopek z voznikom osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel v  krvi  0,83  promilov  alkohola.  Vozniku  so  začasno  odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

V   Laškem  in  Slovenj  Gradcu  so  policisti  zasegli  osebna  avtomobila voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Jani red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Vlomljeno  je  bilo v lovski dom v Ločah. Storilec je pregledal notranjost, vendar ni bilo nič odtujenega.

V  Celju  so  celjski  policisti  v eni izmed tehničnih trgovin obravnavali tatvino kavnega avtomata v vrednosti 900 Eur

V  Slovenskih Konjicah je neznanec z osebnega vozila ukradel eno registrsko tablico.

Velenjski  policisti  preiskujejo  zlorabo  bančne  kartice z nakupom preko spleta v višini 238 Eur.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,034 seconds.