Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 30. 5. 2019 (alkoholiziran v ograjo)

30. 05. 2019 09:50

V Celju, Arji vasi in Primožu pri Ljubnem, so policisti včeraj obravnavali prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih.

V Arji vasi je sinoči 39-letni romunski voznik osebnega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola trčil v ograjo. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,88 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznik in njegova 42-letna sopotnica sta se v trčenju lažje poškodovala. 39-letnega voznika osebnega vozila bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj obravnavali tudi na Skalni kleti v Celju. Povzročil jo je 37-letni voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Voznik, ki je bil v prometni nesreči udeležen sam, se je v trčenju lažje poškodoval.

V Primožu pri Ljubnem je včeraj v popoldanskih urah 24-letni voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in se prevrnil v jarek. V prometni nesreči se je 24-letnik lažje poškodoval.

Poleg omenjenih smo včeraj na našem območju o ravnavali še 10 prometnih z materialno škodo. V Celju so zasegli osebno vozilo 29-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

 

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,560 seconds.