Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek 30. 6. 2022 (iz vrtnarstva ukradli okoli 80 vreč zemlje, …)

30. 06. 2022 21:13

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 299 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj nekaj čez 15. uro obravnavali na območju Sv. Duha pri Dravogradu. Povzročila jo je 54-letna voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Radelj ob Dravi proti Dravogradu. Voznica je na ravnem delu vozišča nenadoma zapeljala na nasprotni vozni pas in čelno trčila v kombinirano vozilo 42-letnega voznika, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal nasproti. Vozilo povzročiteljice se je po trčenju obrnilo na streho. Voznica se je v trčenju lažje poškodovala.

V Celju so obravnavali vlom v ograjen prostor vrtnarstva. Storilec je ukradel okoli 80 vreč zemlje za rože in več drugih stvari. Škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

V Globočah je neznani storilec vlomil v počitniško hišico in uto ob njej, Ukradel je motokultivator, kosilnico in več drugega orodja.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 15,624 seconds.