Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 4. 10. 2018 (povzročitev splošne nevarnosti)

04. 10. 2018 11:08

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 21 prometnih nesreč, v treh so se tri osebe lažje poškodovale, v 18 je prišlo do materialne škode.

V eni od prometnih nesreč, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan, zgodila se je nekaj pred 21. uro v bližini avtobusne postaje v Šoštanju, je 39-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je izsilil prednost voznici osebnega vozila, zaradi česar sta vozili trčili, preizkus z alkotestom pokazal 1,67 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnje v cestnem prometu. Ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja smo mu zasegli vozilo.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Vlom v osebno vozilo smo včeraj zjutraj obravnavali na Škapinovi ulici v Celju. Storilec je iz vozila ukradel denarnico s plačilnimi karticami in dokumenti ter mobilni telefon.

Vlom v trgovino – Vojnik

V Vojniku smo obravnavali vlom v trgovino z mobiteli. Storilec je vlomil skozi okno in ukradel okoli 60 mobilnih telefonov različnih znamk.

Povzročitev splošne nevarnosti – Celje

Na Teharski cesti v Celju je včeraj dopoldne 51-letni voznik tovornega vozila med vzvratno vožnjo povozil 79-letno peško. Peška je izredno hudo poškodovana. Glede na to, da do dogodka ni prišlo na javni prometni površini, pač pa na pešpoti, ki je sicer z zapornico zaprta za vozila, včeraj pa so jo uporabljali zaradi izvajanja gradbenih del na pokopališču, primer preiskujemo v smeri suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti.

Drzna tatvina – Gotovlje

V Gotovljah smo včeraj obravnavali drzno tatvino. Neznana mlajša ženska je vstopila v odklenjeno hišo, v kateri je bila v tistem času starejša občanka. Ženska je prostore preiskala in ukradla denarnico z gotovino.

Tatvina – Celje

Včeraj smo bili obveščeni tudi o tatvini. V Trnovljah pri Celju je neznani storilec izpred stanovanjske hiše ukradel dve nahrbtni kosilnici in pihalnik listja.

Vlom v osebno vozilo – Radeče

V Radečah je neznani storilec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel več zlatnine in gotovino.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,203 seconds.