Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 4. 7. 2019 (dvojna smrt na cesti, zasega vozil)

04. 07. 2019 09:43

Policijsko poročilo začenjamo s podatki o sinočnji tragični prometni nesreči, v kateri sta umrla fanta stara 18 in 23 let.

Smrtna prometna nesreča – Javorje

Prometna nesreča se je nekaj čez 20. uro zgodila na regionalni cesti izven naselja Javorje. 23-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Črne na Koroškem proti Slemenu. V dolgem levem nepreglednem ovinku je izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je vozilo bočno zdrselo proti desnemu robu vozišča na bankino, nakar je vozilo vrglo čez strugo Javorskega potoka, kjer je trčilo v drevo in obstalo. Zaradi posledic prometne nesreče sta 23-letni voznik in njegov 18-letni sopotnik, umrla na kraju nesreče.

Letos je v 13 prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 15 ljudi, lani v enakem obdobju trije.

Vse udeležence cestnega prometa znova opozarjamo na strpnost, previdnost in spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Zasega vozil – Črneče in Celje

Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, smo včeraj zasegli vozili. V Črnečah, na območju Policijske postaje Dravograd, smo zasegli osebno vozilo s prikolico, v Celju pa osebno vozilo.

Tudi včerajšnje popoldansko neurje je ponekod na našem območju povzročalo težave na cestah. Podrta drevesa so ovirala promet med Žalcem in Šempetrom, v Medlogu pri Celju, Arji vasi in Radljah ob Dravi. V Imenem je voda
poplavila vozišče. Manjše nevšečnosti smo beležili tudi drugod.

V nadaljevanju o dogajanju s področja kriminalitete.

Tatvina čoln – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah smo včeraj obravnavali tatvino čolna znamke Trimarine Pioneer 470, rumene barve s sivimi prečnimi črtami. Storilec je čoln ukradel z zunanjih prostorov podjetja, kjer je bil na servisiranju.

Tatvina orodja – Vransko

Iz skladišča podjetja na Vranskem je neznani storilec včeraj ukradel kotno brusilko.

Vlom v bencinski servis – Mozirje

Danes okoli enih zjutraj smo bili obveščeni vlomu v bencinski servis na območju Mozirja. Storilec je ukradel predal z gotovino.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 6,212 seconds.