Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 5. 8. 2021 (najden viličar, brez vozniške in s tujimi tablicami,…)

05. 08. 2021 09:37

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 250 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih.

8 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 30 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so na območju Slovenj Gradca obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču in se lažje telesno poškodoval.

Policisti so v Celju obravnavali 28-letnega voznika osebnega vozila, ki je v prometu vozil brez vozniškega dovoljenja ter imel na vozilu nameščene druge registrske tablice. Policisti so mu zasegli vozilo in so zoper njega uvedli hitri postopek.

Policisti so obravnavali še štiri prometne nesreče v katerih je nastala materialna škoda, dvema voznikoma so zasegli osebno vozilo, saj nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali v petih primerih na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru.

Kriminaliteta

V kraju Raduše – Slovenj Gradec je neznani storilec iz odklenjenega osebnega vozila odtujil denarnico z dokumenti in gotovino.

Policisti so obravnavali dve kaznivi dejanji Ponarejanje denarja.

Obvestilo o najdenem viličarju:

Policisti PP Celje so 3. 8. 2021 na podlagi obvestila občana prevzeli viličarja znamke Linde, ki je bil najden v bližini Jamove ulice v Celju. Če ga pogrešate, se z dokazili o lastništvu, oglasite na Policijsko postajo Celje ali pokličite na telefonsko številko 03 542 64 00.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,930 seconds.