Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 6. 2. 2020 (vlom v avtobus, veter prevrnil pano na tujo turistko)

06. 02. 2020 07:58

Na območju Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 93 interventnih dogodkov.

Tatvina vozila – Tepanje

Madžarski državljan je včeraj prijavil tatvino osebnega vozila Citroen Picasso, ki ga je pred slabim mesecem dni, zaradi okvare parkiral na avtocestnem počivališču Tepanje.

Vlom – Zabukovica

V Zabukovici je danes ponoči neznani storilec vlomil v avtobus in ukradel nekaj gotovine.

Ilegalni prehod državne meje

Na območju Rogatca so policisti včeraj izsledili pet ilegalnih prebežnikov, državljanov Turčije. Po opravljenih postopkih smo jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Zasega vozil – Šentjur in Višnja vas

V Šentjurju so policisti zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Višnji vasi smo vozniku zasegli kolo z motorjem, ker je bilo predelano in je presegalo konstrukcijsko določeno hitrost.

Huda telesna poškodba – Celje

V Celju je močan veter včeraj prevrnil večji pano, ki stoji pred pokrajinskim muzejem in poškodoval 22-letno nemško državljanko, ki si ga je ogledovala.

Hud veter je včeraj neprijetnosti povzročal tudi v prometu. Na območju Vranskega je voznica trčila v drevo, ki ga je veter podrl na cesto, v Vojniku je v podrto drevo trčil voznik. V Velenju je večje drevo padlo na vozilo in ga poškodovalo. Podrta drevesa so ovirala promet tudi na Planini pri Sevnici ter na relaciji Zidani Most – Rimske Toplice, v Celju, v Radečah, Loki pri Žusmu, Velenju, Stranicah, v Vojniku, Šentjurju, Podvelki in drugod. V Rogaški Slatini je opeka, ki jo je veter odnesel s strehe, poškodovala osebno vozilo. V Celju je vozilo poškodovala večja veja, ki jo je veter odlomil.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,791 seconds.