Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 7. 1. 2021 (pijan celjski voznik, kraja kolesa izpred železniške postaje,…)

07. 01. 2021 12:08

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 184 klicev občanov. 49 klicev je bilo interventnih.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z materialno škodo.

Ob 20.50 uri so bili na številko 113 anonimno obveščeni, da po Mariborski cesti v Celju v smeri centra mesta Celja vozi pijan voznik poltovornjaka. Policijska patrulja Policijske postaje Celje je voznika navedenega vozila kmalu za tem ustavila in z njim izvedla postopek. Policisti so ugotovili, da je vozilo vozil 43 letni voznik iz Celja, kateremu je alkotest pokazal 1,23 mg/l miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ker se voznik ni strinjal z rezultatom alkotesta, so mu policisti odredili strokovni pregled, katerega je odklonil. Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in odredili pridržanje do iztreznitve. Zoper voznika bodo policisti napisali obdolžilni predlog.

Zaradi vožnje brez vozniških dovoljenj so policisti na območju PU Celje zasegli tri vozila.

Na področju javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali trikrat v zasebnem prostoru.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke Scott, katerega je neznani storilec včeraj popoldne odtujil izpred vhoda na Železniško postajo v Celju.

Vse udeležence v prometu policisti ponovno opozarjajo, da bodite strpni in previdni ter upoštevajte razmere na cestah. Prav tako vse voznike pozivajo naj vozijo le trezni.

PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,029 seconds.