Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 8. 4. 2021 (vlom v gradbeni zabojnik, zagorelo starejše vozilo,…)

08. 04. 2021 11:32

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 219 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev  in tujcev, 21 s področja prometne varnosti ter 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Na  območju  naše  policijske  uprave  so včeraj obravnavali pet prometnih nesreč  z  materialno   škodo. Vozniku, ki je vozil kljub veljavnemu ukrepu prepovedi vožnje, so zasegli osebno vozilo.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Med Prevaljami in Lešami so obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel več kosov različnega orodja, vrednega okoli 1.500 €.

Včeraj,  nekaj  pred 14. uro so bili obveščeni, da je na Ljubečni zagorelo starejše osebno vozilo. Zagorelo je v predelu motorja, najverjetneje zaradi tehnične  napake.   Lastnik  vozila  je takoj začel z gašenjem, dokončno so požar na vozilu pogasili gasilci.

Na  območju  Policijske  uprave  Celje  so  včeraj obravnavali dve kaznivi dejanji  nasilja  v  družini, zaradi česar bodo dve osebi kazensko ovadili. Enemu nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,985 seconds.