Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 9. 7. 2020 (neznana moški in ženska ukradla kolesi, kolesar iskal pomoč v SB Celje,…)

09. 07. 2020 16:28

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 249 klicev  občanov. 66 klicev je bilo interventnih.

Kriminaliteta

Včeraj  so  bili  obveščeni,  da je bilo v Žalcu, v času zadnjih dveh dni, ukradeno  osebno  vozilo  znamke  Renault  Captur,  registrskih  številk CE GZ-545,  letnik  2015,  kovinsko  sive  barve.  Vozilo je bilo parkirano na parkirišču Bevkove ulice.

Sinoči  so  bili  obveščeni,  da  je  bilo  v zadnjih par dneh vlomljeno v stanovanjsko  hišo v Završah pri Grobelnem. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase in ukradel več nakita.

Vlom  v  stanovanjsko  hišo  so  včeraj  obravnavali tudi v Vojniku. V tem primeru  je  storilec  v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino, ročne ure ter več steklenic alkoholnih pijač.

Danes  okoli  enih  zjutraj  so v Podčetrtku obravnavali vlom v trgovino z gradbenim  materialom.  Storilec je v trgovino vlomil skozi  kovinska vrata na zadnji strani objekta. Ukradel je kuverto z gotovino in menjalni denar.

Okoli  štirih  zjutraj  so  bili  obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Erjavčevi  ulici  v  Celju. Vlomilca sta pregnala lastnika, ki ju je zbudil ropot, ki ga je povzročil z vlamljanjem. Ukrasti ni uspel ničesar.

Na Efenkovi ulici v Celju so obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V  Draži  vasi so včeraj obravnavali vlom v prostore podjetje. Po do sedaj zbranih podatkih ni storilec ničesar ukradel.

Izpred trgovskega centra v Celju sta včeraj neznana ženska in moški ukradla kolesi znamk KTM in  Canyon. Obe kolesi sta črne barve.

Tatvino  kolesa  so  včeraj obravnavali tudi v Velenju. Gre za kolo znamke Kilimanjaro,  črno  sive  barve z rdečim napisom. Kolo je bilo zaklenjeno v kolesarnici stanovanjskega bloka n Koželjskega ulici.

Prometna varnost

Včeraj  popoldne  so nas iz Splošne bolnišnice Celje obvestili, da pri njih išče  pomoč kolesar, ki je v dopoldanskih urah s kolesom padel v Vitanjskem Skomarju. Kolesar se je lažje poškodoval.

V Žalcu so včeraj  mladoletniku zasegli kolo s pomožnim motorjem.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so včeraj trikrat ukrepali v zasebnih in dvakrat v javnih prostorih,

Ilegalni prehod državne meje

Na  območju  Policijske  postaje  Rogaška  Slatina  so  včeraj obravnavali državljana  Kosova,  za  katerega  je  razpisan  ukrep  prepoved  vstopa na schengensko  območje. Državljan Kosova je ilegalno vstopil  v Slovenijo. Po opravljenih postopkih ga bodo predali hrvaškim varnostnim organom.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 2,284 seconds.