Poročilo Policijske uprave Celje: nedelja 26. 6. 2022 (ukradel ribiško opremo, na vozilu razbil steklo ter prerezal pnevmatiko, …)

26. 06. 2022 10:36

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 286 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 26 s področja javnega reda in miru.

V Starem trgu v Ločah so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel ribiško opremo ter nekaj prehranskih in kozmetičnih izdelkov.

V Ljubnem ob Savinji je neznani storilec na osebnem vozilu razbil steklo in iz dveh denarnic ukradel gotovino. Za nameček je na vozilu prerezal sprednjo pnevmatiko in z vlamljanjem poškodoval oboje sprednjih vrat.

Nekaj pred polnočjo so imeli radeljski policisti v postopku voznico, ki je vozila pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom ji je pokazal, da je imela v krvi 1,6 promilov alkohola. Voznici so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,410 seconds.