Poročilo Policijske uprave Celje: nedelja, 5. 1. 2020

05. 01. 2020 11:45

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 54 interventnih dogodkov.

Še vedno ugotavljajo identiteto starejše ženske, ki je včeraj potem, ko so jo gasilci v Celju v dopoldanskih urah rešili iz Savinje, popoldne umrla v bolnišnici. Gre za žensko staro med 60 in 70 let, visoko okoli 165 cm, rjavo sivih las, segajočih čez ramena in rjavih oči. Oblečena je bila v svetlo rjavo majico z napisom Jeans West, črne hlače in črno zimsko jakno s kapuco. Obuta je bila v temnejše čevlje. Pri sebi je imela rdeča očala s črno vrvico. Okoli vratu je nosila opornico.

Vse, ki pogrešajo ali poznajo osebo danega opisa, prosijo za informacije.

Požar – Žerjav

V Žerjavu, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so včeraj obravnavali požar. V pomožnem lesenem objektu je zagorelo osebno vozilo znamke Citroen Picasso, letnik 2013. Ogenj je vozilo in objekt v katerem je bil poleg vozila še agregat in več orodja, v celoti uničil.

Vlom v stanovanje – Velenje

Na Efenkovi ulici v Velenju so obravnavali vlom v stanovanje. Storilec je stanovanje preiskal in iz predala v sobi ukradel gotovino.

Tatvina – Trbonje

Včeraj je občan obvestil, da so mu v zadnjih dneh iz gozda na območju Trbonj požagali in odpeljali štiri smreke in macesen.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vransko

Na območju Vranskega so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več zlatnine in prenosni računalnik.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,321 seconds.