Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 1. 3. 2019 (pijani smučar, delavec padel v globino)

01. 03. 2019 11:41

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 78 interventnih dogodkov.

V današnjem policijskem poročilu najprej o dogodku s smučišča.

Na smučišču Pungart, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, smo včeraj opravili preizkus alkoholiziranosti s 46-letnim smučarjem. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi več kot 3 promile alkohola. Smučarju smo odvzeli smučarsko karto in izdali plačilni nalog.

V nadaljevanju o dveh vlomih, nesreči pri delu in prijetju ilegalnega prebežnika.

Vlom v pisarno podjetja – Šmarje pri Jelšah

Na območju Šmarja pri Jelšah smo včeraj obravnavali vlom v pisarno podjetja. Storilec je ukradel kovinski trezor z dokumenti.

Vlom v gostinski lokal – Vransko

Danes zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Vranskem. Storilec je ukradel nekaj cigaret in gotovine.

Poškodba pri delu – Celje

V podjetju v Celju se je včeraj pri delu poškodoval 41-letni delavec, ki je pri metalizaciji zabojnika padel na tla z višine približno 2,70 m.

Ilegalni prestop državne meje

Turški voznik tovornega vozila, ki je včeraj v podjetje v Preboldu pripeljal tovor, nas je obvestil, da je pri razlaganju tovora iz vozila skočil moški, najverjetneje ilegalni prebežnik. Tujca, državljana Sirije, smo kmalu našli in ga po opravljenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, smo zasegli vozila. Enemu na Grobelnem, enemu v Mislinji in enemu v Spodnji Vižingi.

Poleg omenjenega smo včeraj obravnavali še 16 prometnih nesreč, 10 kršitev javnega reda in miru unovčitev ponarejenega bankovca, dve nesreči na smučiščih, tri travniške požare, tri zasege prepovedanih drog, več poškodovanj vozil na parkiriščih in več drugih stvari.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

vita-mavric-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 0,886 seconds.