Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 10. 1. 2020 (drzna tatvina in prijetje storilcev)

10. 01. 2020 10:31

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 47 interventnih dogodkov. 19 s področja prometne varnosti, 20 s področja kriminalitete, 6 s področja javnega reda in miru ter 2 z drugih področij
našega dela.

Drzna tatvina in prijetje storilcev – Celje, Ločica ob Savinji

Včeraj, nekaj pred 17. uro, so bili policisti obveščeni o drzni tatvini v trgovskem centru v Celju. Dve ženski sta občanki iz torbice, ki jo je imela na invalidskem vozičku, ukradli denarnico in pobegnili. Ker v denarnici ni bilo gotovine, sta jo odvrgli v eni od trgovin trgovskega centra. Občanka je videla, da sta se storilki, skupaj z dvema moškima, odpeljali z osebnim vozilom znamke BMW, nemških registrskih oznak in nas je o tem takoj obvestila. V Ločici ob Savinji so policisti omenjeno vozilo v katerem so bili štirje bolgarski državljani, ženski stari 28 let ter moška stara 24 in 26 let, ustavili. Vsem štirim so odvzeli prostost in jih pridržali. Po zbranih obvestilih jih bodo kazensko ovadili.

Vlom v klet – Celje

Na Glavnem trgu v Celju smo obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel več različnega orodja.

Zaseg vozila – Dobja vas

V Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so policisti zasegli osebno vozilo 54-letnemu vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja, za nameček je vozil še pod vplivom alkohola.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,741 seconds.