Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 10. 9. 2021 (kletni vlomilec, trčil v dve osebni vozili,…)

10. 09. 2021 14:44

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 256 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

16  interventnih  klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih  zadev  in tujcev,  47 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami sta se zgodili v na območju Šmartnega ob Paki in na območju Spodnjih Prelog.

Na  območju  Šmartnega  ob  Paki so prometno nesrečo obravnavali okoli 15. ure, ko je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal  z  vozišča  in  se lažje poškodoval. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja so mu zasegli vozilo.

Na  območju  Spodnjih  Prelog  sta okoli 17. ure, zaradi vožnje s prekratko varnostno  razdaljo  trčili  dve  osebni  vozili.  V  trčenju  sta se lažje poškodovala eden od voznikov in njegova sopotnica.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

S področja kriminalitete policisti izpostavljajo vlome v kleti.

Včeraj  zjutraj  so bili obveščeni, da je neznani storilec v noči iz srede na  četrtek v stanovanjskem bloku v Kasazah vlomil v več kleti. Po do sedaj zbranih podatkih je ukradel več različnega orodja, napihljiv kajak in nekaj drugih  stvari.   Lastnikom  je škodo povzročil  še s poškodovanjem vrat in ključavnic.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 4,085 seconds.