Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 11. 2. 2022 (pri delu v gozdu večja veja hudo poškodovala občana, zagorel travnik,…)

11. 02. 2022 13:07

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 197 klicev občanov. 41 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

V Vonarju so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju drevja v domačem gozdu se je poškodoval 65-letni domačin. Nanj je padla večja veja. Hudo poškodovanega 65-letnika so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju. Tuja krivda je izključena.

Sinoči so v Trličnem izsledili sedem državljanov Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vseh sedem je zaprosilo za azil.

Danes, nekaj pred drugo uro zjutraj so bili obveščeni o požaru v Studencah, kjer je zagorelo na travniku. Gasilci so uspeli požar pravočasno pogasiti in preprečiti, da bi se razširil do bližnje hiše. V tem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,377 seconds.