Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 12. 4. 2019

12. 04. 2019 08:23

V današnjem policijskem poročilu najprej o smrtni prometni nesreč, šesti letos.

V prometni nesreči umrl 36-letni voznik osebnega vozila – Zidani Most

Prometna nesreča se je zgodila nekaj čez 20. uro, izven naselja Zidani Most. V silovitem čelnem trčenju z avtobusom je v prometni nesreči umrl 36-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Laškega.

Voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Laškega, je na ravnem delu vozišča z neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtobus, s katerim je nasproti pravilno pripeljala 45-letna voznica. Voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

V prometni nesreči se je lažje poškodovala 45-letna voznica avtobusa ter vsi trije potniki avtobusa stari 23, 51 in 52 let.

To je letos sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju. Lani v enakem obdobju je v prometni nesreči umrla ena oseba.

Vlom v gostinski lokal – Celje

V Celju na Ulici mesta Grevenbroich smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel nekaj gotovine, nekaj alkoholnih pijač in pekač.

Drzna tatvina – Rimske Toplice

V Rimskih Toplicah so obravnavali drzno tatvino. Neznani moški, star med 30 in 35 let, temnejše polti, ki je govoril angleško in je prodajalki dejal da prihaja iz Dubaja, je med plačevanjem iz blagajne ukradel šop bankovcev za 50. Nekaj mu ih je uspela izpuliti iz rok, kljub temu pa je uspel ukrasti 200 €.

Tatvina – Polzela

Iz skladišča podjetja na Polzeli je neznani storilec ukradel okoli 50 m elektro kabla.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vonarje

V Vonarju je sinoči neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar, razbil je steklo na dvojnih vratih.

Na ploščadi pred 1. gimnazijo v Celju bodo danes intervencijske službe predstavljale svoje delo in opremo. Policisti bodo predstavili opremo in orožje, ki ga pri svojem delu uporablja Posebna policijska enota, preizkusili se boste lahko na simulatorju varne vožnje z motornim kolesom, poskusili očala, ki simulirajo alkoholiziranost in še marsikaj zanimivega vam pripravljamo. Z njimi bosta tokrat vrhunska športnika Benjamin Lah in Rok Drakšič, pridružila se bosta tudi policista konjenika.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 0,705 seconds.