Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 13. 10. 2017 (huje poškodovana kolesarka in motorist)

13. 10. 2017 13:07

Današnje policijsko poročilo začenjamo s podatki o tatvini kolesa. Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec, iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Prešernovem trgu v Šoštanju, ukradel novo moško gorsko kolo znamke Lombardo.

Tatvino kolesa smo včeraj obravnavali  tudi v Velenju. Storilec je kolo znamke Scott, zeleno črne barve, ukradel s hodnika stanovanjskega  bloka na Šaleški cesti v Velenju. Obe kolesi sta bili zaklenjeni, vsako je vredno okoli 700 €.

Včeraj, nekaj pred poldnevom, smo v Celju, na Don Boscovem trgu, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala kolesarka. 85-letna kolesarka je prečkala vozišče s strani Podjavorškove ulice. Ko je hotela zapeljati na kolesarsko stezo na drugi strani vozišča, je padla in se huje poškodovala.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo včeraj obravnavali tudi v Ločici pri Vranskem, kjer je 30-letni motorist, v podvozu za avtocesto, trčil v odbojno ograjo, padel in se huje poškodoval.

Sinoči, nekaj pred polnočjo, smo bili obveščeni še o drzni tatvini v Celju, na  Cesti na Lahovno. Neznani storilec je medtem, ko so bili lastniki doma, vstopil v hišo in ukradel več zlatnine ter denarnico z bančnimi karticami, dokumenti in gotovino.

neprilagojeni-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,047 seconds.