Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 13. 12. 2019 (zaporedni vlomi v 4 trgovine)

13. 12. 2019 10:47

Zadnje policijsko poročilo v tem delovnem tednu začenjajo s podatki o vlomu v več trgovin trgovskega centra v Velenju, o katerem so bili obveščeni včeraj zjutraj.

Vlom – Velenje

Neznani storilci so vlomili v štiri trgovine trgovskega centra v Velenju, v eno pa poskušali vlomiti. Ukradli so več telefonov, nekaj tabličnih računalnikov, več športnih ročnih ur in športne opreme. V vseh trgovinah so ukradli tudi menjalni denar. Preiskava poteka v smeri suma storitve kaznivega dejanja Velika tatvina.

Tatvina – Šmarjeta pri Celju

V Šmarjeti pri Celju je včeraj neznani storilec najverjetneje našel ključe vhodnih vrat, ki so jih lastniki hranili v bližini, vstopil v prostore, jih preiskal in ukradel gotovino.

Prometna varnost

V zadnjih 24 urah so obravnavali 19 prometnih nesreč. V treh so se udeleženci lažje poškodovali, v ostalih je prišlo do materialne škode.

Zaseg vozila – Ravne na Koroškem

V Ravnah na Koroškem so policisti včeraj zasegli osebno vozilo 57-letnemu vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Poziv javnosti

Včeraj je prišla na Policijsko postajo Slovenj Gradec 17-letna peška in povedala, da je bila v torek, 10. decembra 2019, okoli 7. ure, udeležena v prometni nesreči v križišču Celjske ceste in Iršičeve ulice v Slovenj Gradcu.

Vanjo je trčil voznik neznanega vozila rdeče barve, ki je pri zeleni luči v križišču zavijal v levo, zeleno luč na semaforju je imela tudi peška, ki je prečkala vozišče. Peška v trčenju ni padla in je odšla s kraja tako, da
voznik ni vedel, da se je poškodovala. Mladoletna peška je včeraj poiskala zdravniško pomoč, kjer so ugotovili, da se je v trčenju lažje poškodovala.

Udeleženega neznanega voznika in morebitne očividce prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00 ali na telefonsko številko
113.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,946 seconds.