Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 13. 3. 2020 (požig, opiti mladenič v tri vozila, prijeli vlomilca)

13. 03. 2020 11:04

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 69 interventnih dogodkov.

Požar – Vrbno

V Vrbnem je včeraj zagorela starejša lesena hiša. Ogenj je povzročil za okoli 5.000 € materialne škode. Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za požig.

Tatvina kolesa – Celje

Izpred trgovine v Novi vasi v Celju je včeraj neznani storilec ukradel žensko kolo znamke Rog, roza barve. Spredaj na kolesu je nameščena košara.

Tatvina gotovine – Topolšica

V gostinskem objektu na območju Topolšice so policisti obravnavali vlom v garderobno omarico zaposlene. Storilec je iz omarice ukradel gotovino.

Prometna nesreča – Celje

V križišču Čopove ulice in obvoznice v Celju so policisti  sinoči obravnavali prometno nesrečo, v kateri so bila udeležena štiri vozila. 20-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Sevnice, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola, je trčil v kolono treh osebnih vozil, ki so stala pred semaforjem. V trčenju sta bila poškodovana 41-letni voznik in njegova 23-letna sopotnica ter 26-letni voznik osebnega vozila. Povzročitelj, ki je imel 0,81 miligramov alkohola litru izdihanega zraka, v trčenju ni bil poškodovan. Zaradi suma storitve kaznivega dejanj Nevarna vožnja, ga bodo kazensko ovadili.

Vlom v gostinski lokal – Celje

Ponoči so na Miklošičevi ulici v Celju obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec, ki je v lokal vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel denarnico z menjalnim denarjem. Kmalu po vlomu so policisti storilca, 41-letnega moškega doma z območja Sevnice, prijeli in pridržali.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,511 seconds.