Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 13. 5. 2022 (iskanje pogrešanega otroka iz vrtca,…)

13. 05. 2022 10:05

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 274 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 28 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Iskalna akcija za otrokom iz vrtca

Včeraj nekaj  po 12. uri so bili policisti obveščeni o pogrešanju otroka iz vrtca na območju Bočne, občina Gornji Grad. Pristojni so takoj so organizirali iskalno akcijo in otroka našli, z njim je vse v redu. V iskalni akciji so sodelovali Gasilci PGD Bočna, PGD Gornji Grad, Policija in skupina vodnikov z iskalnimi psi, domačini in drugi, in so zaslužni, da je bil otrok čimprej najden.

Preostali izstopajoči dogodki, ki so jih včeraj obravnavali na območju PU Celje:

V nadaljevanju so na področju prometne varnosti obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z  lažjimi in tri z materialno škodo.

V Celju na Dečkovi cesti so ob 18.40 uri obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil huje telesno poškodovan kolesar. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost kolesarju, kateri si je pri padcu poškodoval roko. Zoper voznico sledi kazenska ovadba.

Enemu vozniku so zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Na področju javnega reda in miru so obravnavali šest kršitev.

S področja kriminalitete izpostavljajo še kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in vlom v stanovanjsko hišo.

V Vojniku je neznani storilec poškodoval zaslon samopostrežne avtopralnice.

V Celju na Prešernovi ulici je neznani storilec vlomil skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil gotovino.

V kraju Trlično na območju Rogatca so izsledili državljana Palestine, ki je ilegalno vstopili v Slovenijo. Po izvedenih postopkih ga bodo pristojni predali varnostnim organom Hrvaške.

Včeraj ob 15. uri so policisti na avtocesti v Arja vasi, smer Celje – Ljubljana,  obravnavali požar na tovornem vozilu. Do požara je prišlo zaradi pregretja kolesa priklopnega vozila, ogenj se je razširil na tovor. Posredovali so gasilci in požar pogasili. Nastala je materialna škoda nihče ni bil poškodovan tuja krivda je izključena.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 4,277 seconds.