Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 13. 9. 2019 (nesreči pri delu, tatvine)

13. 09. 2019 08:18

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 66 interventnih dogodkov. Od tega 17 s področja prometne varnosti, 15 s področja kriminalitete, 16 s področja javnega reda in miru.

Nesreča pri delu – Radlje ob Dravi

Okoli 9.00 ure so bili obveščeni o nesreči, ki se je zgodila pri sečnji lesa v gozdu na območju Radelj ob Dravi. Do nesreče je prišlo pri rezanju debla, kjer se je 45-letni državljan BiH huje telesno poškodoval in je bil s helikopterjem odpeljan v UKC MB, kjer je zaradi hudih telesnih poškodb ostal na zdravljenju.

Nesreča pri delu – Marija Gradec

Okoli 16. ure so bili obveščeni, da je prišlo do nesreče v kraju Marija Gradec, kjer se je huje telesno poškodoval 29-letni državljan Slovenije. Do poškodbe je prišlo pri preizkušanju tlaka v cevi za vodo. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje, kjer je ostal na zdravljenju.

Tatvina – Podčetrtek

V kampu na območju Podčetrtka je neznani storilec v dnevnem času iz parkirane kamp prikolice avstrijskemu državljanu odtujil denarnico v kateri je imel osebne dokumente in okoli 740 evrov gotovine.

Tatvina kolesa – Velenje

Neznani storilec je na območju Velenja odtujil žensko gorsko kolo in s tem lastika oškodoval za okoli 450 EUR.

Tatvina goriva – Slovenske Konjice

Konjiški policisti so obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Neznani storilec odtujil okoli 500 litrov nafte ter lastnika oškodoval za okoli 750 eur.

Tatvina – Velenje

V Velenju je neznani storilec odtujil izolacijski material, kjer so se opravljala vzdrževalna dela, in tako lastnika oškodoval za okoli 2000 eur.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,325 seconds.