Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 14. 5. 2021 (v Zrečah šest Afganistancev, vloma v dve stanovanjski hiši,…)

14. 05. 2021 20:29

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah   prejeli 320 klicev občanov. 70 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

22  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 7 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so  obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Na območju Slovenskih Konjic so obravnavali vloma v dve stanovanjski hiši. V  enem  primeru  lastniki  pogrešajo sef z gotovino in dokumenti, v drugem vrednejšo ročno uro.

Na  Dobrni  so  obravnavali  vlom v poslovne prostore. Storilec ni ničesar odnesel, škodo je povzročil s poškodovanjem vrat.

Ilegalne migracije

Na  območju  Zreč  so včeraj izsledili šest državljanov Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Omenjeni so se na dvorišče podjetja v Zrečah pripeljali  skriti  v  priklopnem  delu ukrajinskega tovornega vozila in se razbežali,  ko je voznik odprl cerado. Kmalu po dogodku so jih izsledili v bližini.  V  vozilo  naj bi vstopili na območju Srbije. Vsi so zaprosili za azil.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,052 seconds.