Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 14. 6. 2019 (veliko škode v požaru delavnice)

14. 06. 2019 09:57

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 298 klicev. V 72 primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja cestnega prometa poročajo o 24 prometnih nesrečah. V dveh sta se huje poškodovala kolesar in motoristka.

Prometna nesreča kolesarja – Polzela

O padcu kolesarja na Polzeli smo bili obveščeni včeraj, nekaj čez 9. uro dopoldne. 51-letni kolesar je vozil preblizu desnemu robu vozišča in je zapeljal čez znižan robnik ter izgubil oblast nad kolesom in padel po hodniku za pešce. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Prometna nesreča motoristke – Sv. Anton na Pohorju

Sinoči, okoli 20. ure, smo bili obveščeni o hudi poškodbi motoristke v Sv. Antonu na Pohorju. 20-letna voznica, ki nima vozniškega dovoljenja, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo s kros motorjem padla in se hudo poškodovala.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat. Od preostalega dogajanja izpostavljamo š požar, vlom in tatvino.

Požar – Trnovlje pri Celju

Nekaj čez 14. uro so obravnavali požar v Trnovljah pri Celju. Do požara je prišlo, ko je lastnik vozila v delavnici varil dno vozila, pri čemer je vozilo zagorelo Požar se je razširil po delavnici in jo uničil. Ogenj se je kljub hitremu gašenju razširil na celoten objekt, v katerem je gostinski lokal in stanovanjski prostori ter objekt v celoti uničil. Po prvih nestrokovnih ocenah škodo ocenjujejo na okoli 400.000 €.

Vlom – Mrzlo Polje

V Mrzlem Polju na območju Laškega je neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in ukradel motorno žago, posodo z gorivom in komplet ključev.

Tatvina nafte – Radeče

Danes zjutraj smo bili obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec jo je okoli 150 litrov ukradel iz rezervoarjev dveh tovornih vozil parkiranih na parkirišču v Radečah.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,738 seconds.