Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 15. 2. 2019 (ukradel za več tisoč evrov umetnin, vlomi, nesreča pri delu,…)

15. 02. 2019 13:29

Policisti PU Celje so včeraj obravnavali:

Nesreči pri delu – Zreče in Brdinje

Nesrečo pri delu so včeraj v dopoldanskih urah obravnavali v podjetju v Zrečah, kjer sta se pri popravilu mostnega dvigala poškodovala delavca stara 53 in 56 let. Zaposleni  je z viličarjem dvignil košaro v katri sta bila delavca in to na višino približno štirih metrov. Pri prestavljanju viličarja je košara z delavcema padla na tla. Oba sta se pri padcu hudo poškodovala.

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi v Brdinjah. Pri obrezovanju vinske  trte se je huje poškodoval 73-letni domačin, ki se mu je na lestvi, na  kateri je stal zlomila letev in je padel z lestve. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Slovenj Gradec

Včeraj,  nekaj  pred  11.  uro,  so  na  Glavnem  trgu  v  Slovenj  Gradcu obravnavali  prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval 86-letni pešec, ki je s pomočjo hodulje prečkal mestno ulico. ko je prišel do sredine ceste je vanj trčil 43-letni voznik tovornega vozila, ki se je vzvratno vključeval v promet.  86-letni pešec se je v trčenju hudo poškodoval.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami – Šentjur

V  Šentjurju,  na  Cesti  kozjanskega  odreda,  je včeraj  zjutraj 30-letni voznik  osebnega vozila, na prehodu za pešce, trčil v 17-letno peško. Le ta se je v trčenju lažje poškodovala.

Vlom v stanovanjsko hišo – Polzela

Na  Polzeli je neznani storilec  vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je več kosov zlatnine.

Vlom v uto – Dobriša vas

V  Dobriši vasi je neznanec vlomil v objekt ob stanovanjski hiši in ukradel moško  gorsko  kolo  znamke  Fuji,  črno zelene barve, kolesarsko čelado in torbico z nekaj gotovine.

Poškodovanje vozila – Celje

Na  Milčinskega  ulici  v Celju so včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznanec  je  razbil  prednjo  in obe zadnji luči ter z ostrim predmetom po vozilu naredil več risov.

Vlom v klet – Celje

Na  Ulici  frankolovskih  žrtev v Celju je včeraj neznani storilec vlomil v klet  stanovanjskega  bloka  in  ukradel štiri umetniške slike vredne okoli 5.000 €.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 5,317 seconds.