Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 15. 3. 2019 (vlom v svečomat, travniški požar, vožnja pod vplivom alkohola,…)

15. 03. 2019 10:58

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 55 interventnih dogodkov, skoraj polovico s področja cestnega prometa.

V nadaljevanju o podrobnostih ki so jih obravnavali policisti:

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

Na Zgornji Hudinji v Celju je neznani storilec vlomil v pritlično stanovanje večstanovanjskega objekta. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Celje

Na Travniški ulici v Celju so obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo poskušal vstopiti skozi balkonska vrata. Ko je opazil, da so lastniki doma, je pobegnil. Škodo je povzročil s
poškodovanjem balkonskih vrat.

Vlom v svečomat – Ljubno

Na pokopališču na Ljubnem je neznani storilec vlomil v svečomat in ukradel manjšo vsoto gotovine. Škodo je povzročil še s poškodovanjem svečomata.

Travniški požar – Šentrupert

V Šentrupertu nad Laškim so obravnavali travniški požar. Lastnik posestva je na travniku zakuril večji kup žagovine in vej. Ogenj se je razširil na suho travo in uničil okoliško podrastje. Požar so pogasili gasilci okoliških prostovoljnih društev. Zoper občana so podali predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Vožnja pod vplivom alkohola – Laško, Vransko, Ljubija

Na območju Laškega so danes ponoči ustavili dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Eden je imel 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, drugi pa 0,83. V Ljubiji so ustavili voznika, ki je imel 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, v Ločici pri Vranskem pa voznika, ki je ime 0,91 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ne pozabite, da zaradi pijanih voznikov na naših cestah vsako leto umre mnogo preveč ljudi, premnogi in njihove družine so zaradi hudih poškodb zaznamovani za vse življenje. Zato nikar ne vozite, če ste uživali alkoholne pijače.

Zasega vozil – Dobja vas in Vransko

V Dobji vasi so včeraj vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli osebno vozilo z lahkim priklopnikom vozniku, na Vranskem pa motorno kolo.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,687 seconds.