Poročilo Policijske uprave Celje: petek 15. 7. 2022 (policisti prosijo za informacije o vlomilcu, več delovnih nesreč,…)

15. 07. 2022 10:27

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 299 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štiri s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Policisti so obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in devet z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat, enega kršitelja so pridržali.

Včeraj nekaj pred 7.30 uro so bili obveščeni o nesreči pri delu na Teharju, kjer se je pri delu na polpriklopniku lažje telesno poškodoval moški, ki je zdrsnil pri sestopu iz polpriklopnika.

Nekaj pred 10.30 uro so bili obveščeni o nesreči pri delu v Celju, kjer se je pri delu na elektro motorju lažje telesno poškodoval moški, ki ga je popravljal.

Trejo nesrečo pri delu so policisti obravnavali nekaj pred 11.30 uro prav tako v Celju, kjer se je pri delu v skladišču poškodoval moški, ki mu je zdrsnili z lestve. V navedenih primerih je tuja krivda izključena.

V Celju je neznani storilec vlomil v parkirano vozilo na Čopovi ulici in ga poskušal odtujiti vendar mu ga ni uspelo spraviti v pogon.

V Celju je neznani storilec v nakupovalnem centru izvršil tatvino zvočnika.

V Arnačah na območju Velenja je neznani storilec poskušal z orodjem vlomiti skozi vrata v stanovansjko hišo.

V Celju na Lopati je neznani storilec ob 03. uri vlomil v stanovanjsko hišo, kjer je splezal na balkon in si odprl balkonsko okno. Pregnala ga je lastnica, ki je v tem času spala v hiši. Moški je bil oblečen v temna oblačila in na hrbtu nosil nahrbtnik. Po dejanju je stekel v smeri Ostrožnega. Vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu policisti prosijo, da pokličejo policijo na telefonsko številko 113.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 0,806 seconds.