Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 16. 11. 2018 (nov rop črpalke, huje poškodovani pešec, pijanemu zasegli traktor)


Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje beležili izjemno pestro dogajanje. Na Operativno komunikacijskem centru so sprejeli 319 klicev, v 71 primerih je šlo za interventne dogodke.

Tatvina vozila- Prebold

V jutranjih urah smo bili obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke Renault Megan Grandtur 1.5 DCI, registrskih številk CE KK 670. Vozilo je letnik 2014 in je črne barve. Ukradeno je bilo s parkirišča stanovanjskega bloka Na zelenici v Preboldu.

Vloma v stanovanjski hiši – Ložnica pri Žalcu in Bistrica ob Sotli

Včeraj, okoli 17.30 ure, nas je občan iz Ložnice pri Žalcu obvestil, da so ob njegovem prihodu domov, z dvorišča stanovanjske hiše pobegnili trije neznanci. V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da so neznanci skozi terasna vrata vlomili v hišo in preden so uspeli kaj ukrasti pobegnili, saj jih je presenetil lastnik.

V večernih urah smo bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Bistrici ob Sotli. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel sef z gotovino, zlatnino in dokumenti.

Rop bencinskega servisa – Dramlje

Sinoči, nekaj čez 23. uro, smo bili obveščeni o ropu bencinskega servisa v Dramljah. Dva zamaskirana in oborožena neznanca sta prišla na bencinski servis, zagrozila zaposlenima in zahtevala denar. Ko sta dobila denar sta peš pobegnila.

Tatvina – Vrbno

Iz skladišča podjetja v Vrbnem, na območju Policijske postaje Šentjur, so včeraj ponoči neznani storilci ukradli več opažnih plošč.

Poškodovanje vozila – Velenje

V Velenju, na Goriški cesti, je neznani storilec v skupnih garažnih prostorih z ostrim predmetom poškodoval pokrov motorja osebnega vozila.

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Arclin, Velenje in Levec

Včeraj, nekaj pred šesto uro zjutraj, se je v Arclinu v prometni nesreči poškodoval 35-letni kolesar, ki mu je pri zavijanju v levo, pot zaprla 34-letna voznica osebnega vozila. V trčenju se je kolesar hudo poškodoval.

Nekaj čez 19. uro smo hudo prometno nesrečo obravnavali tudi v Velenju, na Šaleški cesti, kjer je 41-letna voznica osebnega vozila trčila v 40-letnega pešca, ki je nepravilno prečkal vozišče. Pešec se je v trčenju huje poškodoval.

Hudo prometno nesrečo smo sinoči obravnavali tudi v Levcu, kjer je 35-letni voznik osebnega vozila, ki je s prednostne ceste zavijal na dovoz gostišča, trčil v pešca. 62-letni pešec se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

Zasegi vozil – Ivenca, Dobje pri Planini in Lopata

V Ivenci smo zasegli osebno vozilo 32-letni voznici, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Dobju pri Planini smo 70-letnemu vozniku zasegli neregistriran traktor. Voznik je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Na Lopati smo osebno vozilo zasegli še 35-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje