Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 16. 3. 2018 (podrobno o nesreči v Trnovljah)

16. 03. 2018 11:33

Policisti celjske in koroške regije so v zadnjih 24 urah obravnavali 12 prometnih nesreč. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi, 9 pa z materialno škodo na objektih in vozilih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila ob 17.40 uri na lokalni cesti v naselju Trnovlje v Celju. 42-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po lokalni cesti iz smeri Ločja proti Trnovljam. Ko je pripeljal v križišče v neposredni bližini gasilskega doma, je izsilil prednost 27-letnemu vozniku motornega kolesa, ki se je pravilno pripeljal po prednosti cesti. Voznik motornega kolesa je trčil v sprednja desna vrata osebnega avtomobila ter padel po vozišču. Vozilo 42-letnega voznika je odbilo na levo stran vozišča, kjer je trčil še v osebni avto, ki je stal v križišču. 27-letni voznik motornega kolesa je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Celje, kjer so mu nudili nujno medicinsko pomoč. Pri padcu je zadobil hude telesne poškodbe.

Na področju javnega reda in miru smo sedemkrat intervenirali na javnem kraju, trikrat pa v zasebnih prostorih.

Tudi na področju kriminalitete je bilo mirno.

V svoje evidence smo na novo vpisali 7 tatvin, 2 vloma, 2 poškodovanja tujih stvari ter 3 druga kazniva dejanja.

Celjski policisti so opravili ogled dveh vlomov v vozila v Celju. Nepridipravi so iz prvega odtujili navigacijsko napravo, iz drugega pa orodje v vrednosti 500 eur.

Božidar Pezdevšek, vodja OKC PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 1,791 seconds.