Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 17. 5. 2019 (124 km/h v naselju, vrnili ukradenega psa)

17. 05. 2019 14:02

Včeraj so bili policisti obveščeni o 69 interventnih dogodkih. Obravnavali so dve kaznivi dejanji, 12 prometnih nesreč in 5 kršitev javnega reda in miru.

Včerajšnje prometne nesreče so se na srečo končale brez hudih poškodb udeležencev, v dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo.

Zaseg vozila – Gomilsko

Na Gomilskem smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje.

Vožnja s prekoračeno hitrostjo – Šentjur

V Šentjurju, na Cesti na kmetijsko šolo, so ustavili voznika, ki je pri omejitvi hitrosti 50 km/h, vozil 124 km/h. 30-letnemu vozniku so zasegli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

V nadaljevanju o poskusu vloma v poslovne prostore ter tatvini psa in kršitvi javnega reda in miru.

Poskus vlom v poslovne prostore – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah je neznanec včeraj ponoči poskušal vlomiti v poslovne prostore. V notranjost mu ni uspelo priti. Lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Tatvina psa in kršitev javnega reda in miru – Celje

Včeraj popoldne nas je občan obvestil, da so mu v Celju ukradli psa znamke Ameriški Stafford shire terier, ki ga je privezal pred vrata nakupovalnega centra. V popoldanskih urah so bili obveščeni, da je 35-letni moški, ki so ga zaradi kršitev v preteklosti že večkrat obravnavali, kršil javni red in mir v trgovini na Ostrožnem in na parkirišču pred trgovino. S seboj je imel psa, ki ga je pred tem ukradel pred trgovskim centrom. Kršitelju so izdali plačilni nalog, psa smo mu odvzeli in ga vrnili lastniku.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, samostojna policijska inšpektorica

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 0,570 seconds.