Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 17. 7. 2020 (hudo poškodovan kolesar, močno pijan voznik ostal brez avtomobila,…)

17. 07. 2020 13:34

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 289 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Na  območju  Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali devet prometnih nesreč.  Eno s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Petim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila. Po eno vozilo so zasegli v Slovenj Gradcu,  na Ljubnem in na Vranskem. Dve vozili so zasegli v Rogaški Slatini, kjer je eden od voznikov poleg tega, da  je  vozil  brez  vozniškega  dovoljenja, vozil še pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal 0,84 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Včeraj  so  bili  obveščeni, da se je v sredo, 15. julija 2020, v prometni nesreči  hudo  poškodoval  68-letni  kolesar,  ki  je  s  kolesom  padel na makadamski cesti med Gotovljami in Zalogom.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami so včeraj dopoldne obravnavali v ograjenem  skladiščnem prostoru podjetja na Opekarniški cesti v Celju, kjer je  voznik  osebnega  vozila  trčil  v  pešca,  pri čemer se je pešec lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Danes  zjutraj  so  bili  obveščeni, da je neznani storilec iz rezervoarja delovnega  stroja parkiranega na delovišču v Celju, ukradel okoli 50 litrov goriva.

Ilegalni prehod državne meje

Na  območju  Kunšperka so sinoči, okoli 23. ure, izsledili pet oseb, ki so ilegalno  vstopile  v  Slovenijo.  Dva  sta državljana Pakistana, trije  so državljani Afganistana. Postopki z njimi še potekajo.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,303 seconds.